Återförsäljare


Tarantech erbjuder dig som återförsäljare ökad lönsamhet och kvalitet som ger marknadsfördelar. Med Tarantech Net IT kan du erbjuda dina kunder en lösning som sänker de administrativa kostnaderna, ökar effektiviteten och ger full kontroll på informationsflödet från inköp till återanvändning. Men inte bara det. Eftersom Tarantech Net IT bygger på att bland annat eliminera ineffektivitet i nuvarande processer skapas även möjlighet till vinster för alla inblandade parter. Samarbetet med Tarantech ger dig utöver koncept också tillgång till varumärke, know-how, och goodwill.


Återförsäljare ATEA

Atea; Ateakoncernen, med verksamheter i Norden och Baltikum, har 4 800 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på kring 15 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börs. Mer information på www.atea.com.


Återförsäljare Gisys

GISYS; Gisys är ett IT- och verksamhetsutvecklingsföretag. Våra specialistområden är systemutveckling inom webb- och databasutveckling samt affärs- och organisationsutveckling. Vi engagerar oss långsiktigt i allt från verksamhetsanalyser, rådgivning, upphandlingar till utveckling, införande och utbildning. Sedan 1991 har vi hjälpt företag och organisationer att få maximal nytta av sina investeringar i sina befintliga och nya IT-lösningar. Mer information på www.gisys.se.

Öka lönsamheten!


Kontakta oss för mer information.

Tarantech AB
Vretenvägen 10
171 54 Solna

Telefon vxl:
+46 (0) 8 564 200 70

E-mail: